Mert utazni jó, utazni érdemes...

Bemutatkozom

Füzérradvány, Károlyi-kastély

 

“Sokkal fontosabb felfedezni egy olyan templomot, amiről még senki sem hallott, mint elmenni Rómába és kötelezően megnézni a Sixtus-kápolnát, kétszázezer másik turistával együtt, akik a füledbe kiabálnak. Természetesen menj el a Sixtus-kápolnába is, de sétálj az utcákon, vessz el a sikátorokban, ízleld meg annak szabadságát, hogy keresel valamit, amiről nem is tudod, hogy micsoda.” (Coelho)

Ez az én hitvallásom is és a blogon igyekszem minél több helyre elkalauzolni titeket. Sok helyen jártam már a világon, de még több hely van, ami felfedezésre vár. Tartsatok velem!

Niki

  • Rendhagyó blogszülinap című írásomban kicsit meséltem magamról, aki kíváncsi rá(m), itt visszaolvashatja >>
  • Szívügyem a különleges és egyedi szálláshelyek felkutatása és népszerűsítése, ezért örömmel veszem az ilyen jellegű megkereséseket is belföldi hotelek, apartmanok, vendégházak részéről. Email: mertutaznijo.utaznierdemes@gmail.com
  • Ha úgy érzed, lakóhelyed és környéke megér egy kirándulást, vagy ismersz olyan magyarországi várat, kastélyt, arborétumot, szálláshelyet stb., ahová feltétlenül muszáj ellátogatnom, írj egy emailt a mertutaznijo.utaznierdemes@gmail.com címre!

 

 

 

A blog működése óta itt (is) jártam:

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal, is, további érdekességekért pedig csatlakozz facebook  vagy Instagram oldalamhoz!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Mertutaznijó Cafeblog says: (előzmény @Kocsis Rajmund)

    Örülök, hogy nem csak én gondolkodom így 😉

  2. Kocsis Rajmund says:

    Nagyon jól látod.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!