Mert utazni jó, utazni érdemes...

Domonyvölgyi strand

Vasárnap délután Domonyvölgyben jártunk és megnéztük a Lázár Lovaspark melletti D-Beach tavát.

fotó 2

Rajtunk kívül nem sokan voltak kíváncsiak a tóra, amit mondjuk meg is értek: márciusban semmi látnivaló nincs azon a környéken. De a szezon még nem is indult el, astrand.hu oldalán olyan képeket láttam, ahol nyáron igazi beach-hangulat uralkodik Domonyvölgyben. Érdemes lesz tehát nyáron is visszatérni ide.

“Az új bérlők egy színvonalas, kultúrált natúr park létrehozását tűzték ki célul, amely 14000 négyzetméter homokos plázzsal, strandröplabda és strandfoci pályákkal áll a környékbeliek és az országos bajnokságok rendelkezésére.

Különleges és egyedi a strand és a szabadidőpark, tengerparti hangulatot idéző partszakasza melyhez hasonló Budapest 30 kilométeres vonzáskörzetében nem található. A további tervek között első számú jelentőségű egy színpad létesítése, amelyen nyári koncertsorozatot terveznek. A D-Beach lehetőségei természetesen bővülnek a szomszédos Lázár Lovaspark kínálatával, amely az ország egyik legnagyobb lovas és fogathajtó központjaként nyújt programokat, valamint a D-Beach-től alig öt kilométerre található egykori katonai gyakorló pályával, amely offroad és quad versenyek kiváló helyszíne.”

Aki nyár előtt ellátogat oda, be kell érnie egy csárdával, mely közvetlenül a vízparton fekszik, a kevés autóval, ami Budapest környékén igen nagy fegyvertény, a szép környékkel és ha szerencsénk van, a szikrázó napsütéssel.

fotó 5

fotó 4 (2)

fotó 3 (2)

fotó 2 (2)

fotó 1 (2)

fotó 1 (1)

További érdekességekért látogass el a Mert utazni jó- blog FACEBOOK oldalára is!

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal, is, további érdekességekért pedig csatlakozz facebook  vagy Instagram oldalamhoz!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!