Mert utazni jó, utazni érdemes...

Rendszerezővel többé nem rémálom a pakolás

Amíg élek, nem felejtem el, milyen érzés volt több hónapos dániai tartózkodásom után hazaköltözni. Kezemben két nagy bőrönd, vállamon válltáska és laptoptáska, rajtam téli kabát és csizma (májusban) és így közlekedtem előbb a vonaton, majd a reptéren. A táskák súlya többet nyomott, mint az én testsúlyom, fogalmam sincs, hogy fért el több hónapnyi holmim két bőröndben. Előttem van a kép, amint állok a koppenhágai reptéren és megfogadom, hogy soha, de soha többé nem indulok el sehova ennyi csomaggal, egyedül. 

A kép illusztráció, én nem voltam ilyen sikkes az 50 kg-s csomagommal (f: Harper’s Bazaar)

Persze vannak szituációk, amikor muszáj telepakolni a bőröndöket, de 1-2 hetes utazásra már igyekszem nagyon odafigyelni, mit cipelek magammal. Felesleges dolgok mindig akadnak, főleg az időjárás miatt szeretek minden eshetőségre felkészülni, de már nem esek kétségbe akkor sem, ha inkább kevesebb ruhával kell átvészelni néhány napot.

Káosz a bőröndben

Van egy kis gurulós bőröndöm, ami évek óta nagy szolgálatot tesz a rövid utazások során. Néhány napra elférnek benne a ruháim, a neszesszerem és még egy pár cipő is pluszban, de ha 1 hétre utazom, már nagyobb méretű táskát kell vinnem, ami még nagyobb súlyt jelent. Amit nagyon nem szeretek.

Arról nem is beszélve, hogy hazafelé a koszos cipőt nem árt elkülöníteni a ruhaneműktől, piperedolgoktól, és akkor a zacskók okozta környezetszennyezésről még nem is beszéltem. Próbálkoztam már egyéb megoldásokkal is (pl. cipőtartó), több-kevesebb sikerrel, de teljeskörű rendszerezőt még soha nem használtam. Eddig.

Kis méretű bőrönd és rajta az összehajtott 4 részes rendszerező (kék)

Néhány hete találtam rá erre a remek kis termékre, aminek több előnye is van:

  1. használaton kívül hihetetlenül kis helyet foglal el
  2. segítségével rendszerezhetem a csomagolásra szánt tárgyakat, így nagyobb az esély rá, hogy nem kerül be felesleges dolog (sőt nem is marad ki semmi)
  3. látványosan több hely marad a bőröndben
  4. tiszták maradnak a ruhák és a szennyes is jól elkülöníthető
  5. mosható (ezzel a környezetszennyezés is kivédhető, ami nálam hatalmas piros pont)
  6. vízálló

A 4 darabból álló szettben helyet kapott egy táska a ruhák csomagolására (ez egyébként külön táskakánt, kézben is hordható), egy cipőtartó, amelyben nekem 2 pár cipőm is elfér, egy neszesszer, illetve egy elektronikai kütyüknek (töltők, kábelek, fényképező stb.) vagy akár iratoknak is tökéletes tartó is. 

2 nadrág, 2 felső, 1 pár cipő és néhány kozmetikum


2 nadrág, 2 felső, egy pár cipő és néhány kozmetikum – becsomagolva


2 nadrág, 2 felső, egy pár cipő és néhány kozmetikum – a bőröndben

Eddig csak kerülgettem a rendszerezőt és vártam a megfelelő alkalomra, most azonban élesben is kipróbáltam és azt kell mondjam, remekül bevált! Az eredmény: kis bőrönd- sok hely!

A képeken is látszik, hogy kb. kétszer ennyi ruhát és holmit is el tudna nyelni, ami azt jelenti, hogy akár egy hetes utazásra is használható. Alig várom, hogy hosszabb úton is teszteljem 🙂

És a meglepetés…

Az utipoggyasz.hu jóvoltából most Te is beszerezhetsz egy bőrönd rendszerezőt, méghozzá kedvezményes áron! A webáruházban lévő teljes kínálatra (3000 Ft feletti vásárlás esetén, kivéve akciós termékek) most 10 % kedvezmény jár, ha rendeléskor beírod a kupon kódjához, hogy MERTUTAZNIJÓ .

Az akció 2017. május 31-ig érvényes! 

Útipoggyász webáruház >>

 

***

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal, is, további érdekességekért pedig csatlakozz facebook  vagy Instagram oldalamhoz!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!