Mert utazni jó, utazni érdemes...

Életem legjobb nyara – eredményhirdetés

Tudom, nem könnyű egy A4-es oldalban összefoglalni életünk legszebb nyarát. Mégis sokan tollat (vagyis billentyűzetet) ragadtatok és megpróbáltátok átadni, elmesélni az élményeiteket, amiért nagyon hálás vagyok.

Sok-sok írás érkezett a pályázati felhívásra. Volt, aki lánykérésről számolt be, mások régi szerelmeket idéztek fel, megint mások tragikus balesetről és gyógyulásról meséltek. Szinte nem is lehet összehasonlítani a különböző -vidám és szomorú, megható és romantikus, izgalmas és kalandokkal teli- történeteket, mi most mégis megpróbálkoztunk vele.

Zsűritársaimmal, Dankó Zsuzsanna műsorvezető-riporterrel, a Szent István Rádió munkatársával (utonesutfelen.blog.hu) és Kovács-Mitter Szilvia bloggerrel, az utipoggyász.hu webáruház tulajdonosával hosszas gondolkodás után a következő eredményre jutottunk.

I. helyezett: Országh-Kiss Kata

“Számomra mindig megható, amikor családos történetekről hallok. Pláne, ha vagány szülőkkel találkozom, akik nem félnek az álmaikat valóra váltani gyerekkel sem. Gondoljunk bele, milyen szuper talpraesett ember lesz ebből a gyerekből, aki már gyerekkorában is utazik.” (Dankó Zsuzsanna)

II. helyezett: Cilárik Adrienn

“Adrienn írása nagyon megérintett. Adrienn története is bizonyíték, hogy egy betegség nem állhat az álmaink útjába és nem kell lemondani a vágyainkról, a kalandokról és az utazásról.” (Kovács-Mitter Szilvia)

III. helyezett: Szerencsés Vanda

“Az utazáskultúrában számomra nagyon fontos, hogy ha elutazunk valahová, akkor legyünk kíváncsiak a hely minden természet adta és kulturális örökségére. Ebben a történetben mindez teljesült. Sőt, mindezt megélni egy bevállalós szülővel, igazán klassz élmény, igazi őszinte szeretetkapcsolatra utal. “ (Dankó Zsuzsanna)

A nyerteseknek sok szeretettel gratulálunk és természetesen azoknak is, akik most nem kerültek a díjazottak közé: megtisztelve éreztük magunkat, hogy emlékeiteket megosztottátok velünk!

 

A három győztes pályázatot a következő napokban közzéteszem a blogon, hogy mindenki el tudja olvasni azokat és így mindannyian részesei legyünk egy kicsit Kata, Adrienn és Vanda történetének.

Kívánok mindenkinek csodaszép, élményekkel teli, emlékezetes nyarat! 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal, is, további érdekességekért pedig csatlakozz facebook  vagy Instagram oldalamhoz!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!